MARDİN / KIZILTEPE - Borsa İstanbul İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz kütüphanelerin, kitapların ve kitap okumanın önemine vurgu yapmak için okulumuzun kütüphanesini ziyaret ettiler.

Mrt

Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri  tarafından Çanakkale Şehitlerimizi anma programı düzenlendi. Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnet ile anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı gerçekleştirdik. Mehmet Âkif Ersoy ile millî mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Ock

Mangala bireylerde analitik düşünce, hafıza, geleceği planlama,hızlı karar verme gibi yeteneklerin gelişimini sağlar.Bu mantıkla Başak Projesi kapsamında okulumuzda mangala elemeleri yapılarak dereceye giren öğrencilerimize ödül verildi.

Ock

Sevgili öğrencilerimize kış günlerinde sağlıklı beslenmelerine dikkat çekmek ve yararlı alışkanlıklar kazandırmak amacıyla "Vitamin Şenliği" düzenledik. Sağlıklı beslenmeyi ve yararlı alışkanlıklar kazandırmayı eğlenceli hale getirdik.

Ara

Engel onlarda değil; onları engelli gören zihinlerdedir. Empati kurarak engelleri kaldırmak, herkes gibi toplumsal hayata tam katılmalarını sağlamak, hepimizin vazifesidir. Bu vesileyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü sadece 3 Aralık'ta değil her gün hatırlayalım.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yılında anma programı düzenledik.Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okul rehber öğretmenlerimiz  Mahmut ORTEKİN ve Hatice ÜNSAL tarafından öğrencilerimize;  Bilinçli Teknoloji Kullanımı semineri yapıldı, broşür dağıtıldı.

Kas

Öğrencilerimize yönelik deneme sınavı yaptık.

Haz

Belediyemizin okulumuza ve mahallemize kazandırdığı parkımız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize ihmal ve istismar konusunda seminer verilmiştir.

Mrt

Öğrencilerimizle Çanakkale Zaferi ve Ormancılar Günü haftası konulu sinema etkinliğini gerçekleştirdik