MARDİN / KIZILTEPE - Borsa İstanbul İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul rehber öğretmeni Mahmut ORTEKİN tarafından öğrencilerimize  Şiddeti Önleme, Çatışma Çözme ve Problem Çözme Becerileri hakkında seminer verilmiştir.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin zihinsel aktivitelerini geliştirme ve  olumlu davranışları  pekiştirmek  için Akıl ve Zeka Oyunları Köşesi oluşturuldu.

Şbt

Rehberlik öğretmenimiz tarafından Çatışma Çözme Becerileri hakkında  seminer verilmiştir.

Şbt

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında 365 gün öykü setinden “Lezzetli Meyveler” isimli kitabımızla bütünleştirilmiş etkinliğimizi gerçekleştirdik. Veli katılımını sağlayarak kitabımızı okuduk. Okuduğumuz kitaptaki sebze ve meyveleri kostümleriyle canlandırdık.

Şbt

Okul rehber öğretmenlerimiz tarafından rehberlik panosu Verimli Ders Çalisma Yöntemleri olarak güncellenmiştir.

Şbt

Okulumuzda Deprem Şehitleri için saygı duruşu yapıldı.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında anasınıfında önerilen kitaplarla etkileşimli  kitap okuma çalışmalarına başlandı. “Patiska”kitabımızı önce çocukların yorumlamasını istedik. Kitabın adını tahmin etmeye çalışıp kitabın içindeki resimlere bakarak kendi hikayemizi oluşturduk. Sonrasında hikayenin aslını okuduk. Yeni öğrendiğimiz kelimelere yoğunlaştık ve örnekler vererek öğrenmeye çalıştık. Ardından öğrendiğimiz yeni kelimeleri görselleriyle beraber yeni kelime kutusuna koyduk.  Kitap bitiminde bizde bir yumak iple eldiven dikerek çalışmamızı sonlandırdık.

Kas

Okul rehber öğretmenimiz tarafından son günlerde sosyal medya da öğrenilip yaygın olarak oynanılan gerek psikolojik gerek sosyal gerekse de sağlik durumları konusunda zarar verici oyunlar hakkında öğrencilerimize bilgilendirme semineri yapıldı.

Haz

Anasınıfı öğrencilerimiz 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi başarıyla tamamlamanın heyecanını yaşadılar. Kalabalık bir katılımın sağlandığı karne günü töreninde öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

Öğrencilerimiz için Mangala Köşesi oluşturduk.

Zeka oyunları ilkokul düzeyinde;

Pentago oyununda Bünyamin KESEN Mardin il üçüncüsü,

Küre oyununda  Fırat MALGİR Mardin il üçüncüsü oldu.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz